Woning verkopen in Hogeland en in het Westerkwartier?

Wij helpen je graag

Bij de verkoop van je woning

Wat de reden voor de verkoop van een woning ook is, altijd komt daarbij nieuw woongeluk kijken. Vaak geldt dat voor verkoper en koper, soms alleen voor de koper. Makelaardij Klavertje Vier helpt jou graag bij de verkoop van jouw woning op een ervaren, professionele en vooral persoonlijke, betrokken manier op het Hogeland en in het Westerkwartier.

Verkoop

Bij de verkoop een woning komt een flink aantal zaken kijken. Door daarbij alle typische makelaarstaken van jou over te nemen, hoef jij je geen zorgen te maken dat er zaken over het hoofd worden gezien. Hieronder lees je hoe dat in zijn werk gaat:

Als lokale makelaar kennen we de markt als geen ander.

Neem contact met ons op

Waardebepaling

Het verkoopproces begint met een uitgebreide opname van de woning. Vervolgens vormt die opname in combinatie met deskresearch de basis voor mijn advies over de mogelijke vraagprijs. Daarbij wordt onder meer gekeken naar de staat van de woning, de woningmarkt in het algemeen, de actuele concurrentie en de opbrengst van vergelijkbare, recentelijk verkochte woningen.

Opdracht tot dienstverlening

Wanneer je gebruik maakt van mijn dienstverlening bij verkoop, leggen we de gemaakte afspraken vast in een “opdracht tot dienstverlening” zodat duidelijk is wat je van mij mag en kunt verwachten tijdens het verkoopproces.

Presentatie

Een geslaagde verkoop begint met een top presentatie op belangrijke websites zoals www.funda.nlwww.k4makelaardij.nl en ook op geschikte social media. Het doel is de presentatie van jouw woning zo uitnodigend te maken dat potentiële kopers zich ertoe aangetrokken voelen. Hierbij vormen realistische, professionele foto’s en duidelijke, digitale plattegronden de basis, gevolgd door de vermelding van correcte gegevens en een korte, heldere beschrijving. 

Geïnteresseerden

Bij elk contact met serieuze belangstellenden wordt alle gewenste informatie verstrekt en wordt er uiteraard een uitnodiging gedaan voor een bezichtiging.

Maak een afspraak

Bezichtigingen

Iedere in overleg geplande bezichtiging wordt door mij uitgevoerd, daar hoef jij niet voor thuis te blijven. Nadien geef ik zo snel mogelijk een terugkoppeling zodat je weet hoe het gegaan is en wat je verder kunt verwachten.

Onderhandelingen

Zodra er een partij is die jouw woning graag wil kopen, voer ik namens jou met die partij of diens aankoopmakelaar de onderhandelingen met als doel de beste deal te maken: de beste prijs onder de voor jou best mogelijke condities en voorwaarden. Elke stap in dit proces bespreek ik met jou.

Contractstukken

Zodra we met een potentiële koper tot overstemming zijn gekomen, worden de afspraken vastgelegd in een schriftelijke koopovereenkomst. Ook hierbij zorg ik ervoor dat alle afspraken voor jou zo gunstig mogelijk worden beschreven. Daarna nemen we alle contractstukken uitvoerig door zodat je exact weet waar je precies voor tekent. In de tijd die daarop volgt bewaak ik voor jou belangrijke contract gerelateerde tijdstippen zoals ontbindende voorwaarden.

Overdracht

Op de dag van daadwerkelijke overdracht begeleid ik jou tijdens de eindinspectie om te controleren of alle gemaakt afspraken ook daadwerkelijk zijn nagekomen. Daarna begeleid ik je bij de notariële overdracht, waarna de verkoop afgerond is.

Wilt jij ervaren hoe dat gaat? Neem dan vandaag nog contact met mij op. Ik help je graag.

Wij helpen je graag

Bij Makelaardij Klavertje Vier, zijn we er niet alleen om je te assisteren bij de verkoop en aankoop van een woning, maar ook voor al je vragen met betrekking tot wonen.

Laat ons weten hoe we je kunnen helpen door het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in te vullen. We zullen dan snel contact met je opnemen. Natuurlijk kun je ons ook telefonisch bereiken via 0595 – 43 93 96. Daarnaast zijn we bereikbaar via e-mail op info@k4makelaardij.nl.

Dit formulier wordt opgeslagen en ik ga akkoord met de privacyverklaring

Gratis waardebepaling

Gratis waardebepaling

Wil je een helder en eerlijk advies over de waarde van jouw woning?

Meer informatie